Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na burunduka?

Od: milovnik odpovědí: 2 změna:

Ahoj. Mám otázku. Dnes jsem od své mamky dostala jako po Vánoční překvapení burunduka. Je to taková ta podzemní veverka. Je to samice co již měla majitele, který ji ale přes inzerát doroval. Na důvod jsem se zatím mamky nepatala. Jmenuje se Lilinka, a má rok a půl. Někde jsem četla, že většinou přes podzim a i přes zimu bývají burunduci agresivní, kvůli zazimování nebo tak něco. A to i předchozí majitel mamku na toto upozornil. Jinak má být Lilinka prý moc hodná. Má k sobě spoustu věcí, od krmení až po velkou voliéru. Má otázka zní: Jak se mám o Lilinku postarat aby byla spokojená, ochočit si ji, a především co a jak s burundukem? Předem za odpověď děkuje Milovník :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

2x

Víte co? Zkuste to například tady: kralici.cz/... Je tam i nějaká diskuze.Ale abych vám řekl narovinu,tak dát někomu jakékoliv zvířátko aniž by ten dotyčný předem věděl co potřebuje,jak se o něj starat,co mu zaopatřit atd. vůbec nemám rád.Jenom doufám že ho ,,neudlachníte,, a budete se starat ať nestrádá a má vaši péči a lásku a vše potřebné.

doplněno 30.12.16 03:50:

A ještě šneky poradte.cz/... .Budete mít domácí ZOO?

milovnik
hodnocení

Dobrý den. Děkuji za odpověď, a ano, možná není úplně vhodné dávat nějaké zvíře jako překvapení, když na něj nejste dostatečně připraveni, ale jak jsem již zmínila, Lilinka k sobě má opravdu hodně věcí, voliéru, klec, přepravku, závěsný pelíšek, prolejzačky, hračky, krmnou směs, oříšky, pamlsky... a už jsem si toho i více méně dost přečetla, jen jsem se chtěla ujistit jestli jsem toho naštudovala už dost, nebo jestli mi ještě někdo dá nějakou chytrou radu. Jinak děkuji za odkaz, podobnou stránku jsem hledala, ale nenašla. :)

A k té domácí ZOO... tu už doma máme *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]