Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč štěká?

Od: niki2* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

píši za kamarádku,která je nešťastná ze svého psa,labrador 2,5 roku,

ona pracuje doma a kdykoliv,když jí přijde klientka,tak pes celou dobu štěká a vyje,klidně i 40 minut.

On je zavřený v obývacím pokoji v dolním patře.To samé dělá,i když je za dveřmi,kde jsou ony.A s nimi tam být nemůže,protože

kamarádka masíruje a on skáče po lidech,chce se kamarádit.Prosím poradíte mi?Děkuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

2x

Já bych to asi vyděla na zanedbanou výchovu.Pro psa je trest,když někdo přijde a panička ho zavře.Přestat masírovat doma. Neznám přesně jak to u kamarádky chodí ,tak to je můj odhad a pes je velkej žárlivec.Uvedeu příklad,když mi přijde návštěva ,tak hlídá urputně a třeba si i před ní sedne,ale poslouchá a neskáče.Pejsek od kamarádky ještě může dospět a uklidnit se,že to štěkání časem pomine.Labrador dospívá do 3 let...

niki2*
hodnocení

Děkuji za odpověď,souhlasím s vámi,co se týká té zanedbané výchovy,ale to není jediný problém s ním,ale o tom psát nebudu.Ten pes potřebuje pevnou ruku už odmala,mě osobně by dostal do blázince.My také máme psa,odmala byl vychovávaný,chodila jsem s ním na cvičák,který určitě pomohl,je fakt,že mého přítele poslouchá na slovo,oproti mě *smich*.

martina30*

Pokud se zanedbá výchova u labradora myslím,že není problém ještě výchovu dohnat,ale chce to pevnější ruku a hlavně čas a lásku.Cvičák u labradora nemám moc ráda,jelikož tam je více plemen a zbytečně se tam učí věci co není potřeba.Opravdu stačí poslušnost.Co se týče toho,že poslouchá více přítele ,tak to je normální ,ale za jídlo by poslech i Vás*smich*

gramatik

já to VYDÍM na zanedbanou gramatiku! hahaha

martina30*

jojo já si říkal nepiš v noci uznávám *smich*,ale na to máme i vnitřní poštu;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]