Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hračka koulející se veverka

Od: kenyska® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, nezná někdo oficiální název pro kouli s chlupatým ocasem, která se nesmyslně koulí - je to na baterku. Chtěla bych to pro psa a nemůžu najít pod žádným názvem, který mne napadá. Díky kenyska

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

7x

není to tahle? heureka.cz/...

Já jsem tuhle blbinku koupila kocourům. Byli u vytržení :-D

hodnocení

dobrý večer, to je přesně ona! Vy jste zlato. Tak já hned objednávám pro psa. zdravím a krásn vánoce kenyska

hodnocení

děkuji moc za odkaz a- to je přesně ona. díííky a krásné vánoce přeji

pohanka*

Tak honem, i já mám zájem *smich*. Proč nějaké drahé dárky.

doplněno 18.12.16 12:25:

Již veverku mám a nefunguje! Je to šmejd!

Teda sekce pro zvířata a ženský tady shánějí koule s chlupatým ocasem, to snad patří do sekce sex a erotika :) Pardon za off topic.. ale k věci - Ten odkaz mi vyhodil jen kupu reklam.
sebod*

Totak, notak ! *smich*

vernon
Přiznám se, že je to první co mě po přečtení pojmu "koule s chlupatým ocasem" napadlo... :-D

Není potřeba novou baterku?

lida*
hodnocení

0x

Hračka koule na baterku s ocáskem se jmenuje ,,bobr koule,, mají ji na čínském e-schopu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]