Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ona asi nebude jen jedna pravda a zvláště, když to uvádí Blesk. Nevidím v tom seznamu brambory a ty prý pes neumí strávit. Nevidím tam duté (drůbeží) a ostré kosti. Jinak, můj pejsek měl rád čokoládu, oříšky i hroznové víno - asi nevěděl. že by to neměl žrát, ale zdravotní potíže mu to neudělalo. Zdravím!
P.S. V ovoci je vláknina, tak ta by vadit neměla. Možná ten cukr či kyselé štávy. Možná hrozí průjem.
blog.doktorkaromana.cz/... Nebudu jmenovat, všecko je tady. Říkáme, že náš pes má rád nějaké ovoce nebo zeleninu, posluchače však zmateme, protože si může myslet, že pes toho sežere kila. Žádný pes nesežeze mnoho ovoce. Kousek a ještě dva kousky a má dost. Za měsíc to bude zase jiné ovoce, ale zase jen kousky. To ani nevíme, jestli mu to chutná anebo je zachtivný. V létě Dorka měla ráda meloun a teď mandarinku. Po půlce dílku sežere 2 3 dílky? Jak sežere, tak je to v hovínku, beze změny. Zeleninu syrovou vůbec, ale když ji uvařenou rozšťouchám a přidám k masu, tak si dá.
Můj první pes, to ještě granule neexistovaly, miloval česnek. Strouhala jsem brambory na placky, zaujala jsem ho. Začala jsem smažit, vylezl a hypnotizoval mě. První placek, skoro nasucho, musel být jeho. Totéž se špenátem, do kterého jsem česnekem nešetřila.
Dceřin kocour miluje rajčata. Stoupne si k ledničce a řve. Dostane plátek a je celý spokojený.
Jsou jako lidi. Něco milují, něco závidí, něco jim nedělá dobře. Drahoušci naši!
Bene, neumí brambory strávit, jen trošku škrobu si trávicí trakt vezme. Je to jen balast, který zasytí, ale nedodá psovi nic. Proto se říká, že by se bramborami krmit nemělo. Ne proto, že škodí. Nevyživují.
Jen připomínám, že rozinky jsou přísně zakázáné, to je na odborných webech, zvláště pro malé psy,nevím proč, snad nasají vody a pejsek, by se nafoukl. I když ono se to mění, prvního psa jsem dostala v 15, každý den dostával 3 kostky cukru, to dnešní psi neznají, jedl jen to co my, i čokoládu a dožil se požehnaných 17,5let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.