Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci kralicka

Od: katka1* odpovědí: 3 změna:

chtela bych se zeptat jak mam premluvit rodice o kralickovi zaplatila by jsem si vsechno sama mam jeste rybicky a o ty se straram dobre nevim proc mi ho nechteji povolit uklizim domma pomaha a chodim na nakupy je mi 12.

chtela bych s

zviratko s kterym se muzu mazlit a ne ze mi plave v akvarku a ja se na ty rybky muzu jenom divat:(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Všechno by sis asi sama nezaplatila. Já si nedávno pořídila 2 kočky, které mě stojí něco kolem 1 000,- měsíčně za žrádlo a pár kaček stelivo. To utáhnu. A víš, co se stalo? Jedna z nich je nemocná a za veterinu (která je v mém místě bydliště velice levná!) jsem už dala asi 5 000,-. 3x měla antibiotika, 1x antiparazitika, nespočet injekcí, kortikoidů, rentgen, ultrazvuk, rozbory krve, výkalů... a stále není zdravá! Máš na to, až ti zvířátko onemocní? Nechci říkat, že bys nemohla mít zvíře. Jen zapomeň na argument "všechno si zaplatím". Není to tak.

Jestli nevíš, proč Ti ho nechtějí dovolit, tak se jich zeptej. U toho bych začala, zajímat se o jejich důvody. Třeba pak vyslechnou i oni Tebe ;)

host*
hodnocení

2x

Lepší než králík je morčátko. Jsou si podobní, ale králíček je moc citlivý na chování, morčátka jsou milá zvířátka. Když zdomácní, stačí mu i plochá krabice, ze které neuteče, nebo se do ní samo vrací, je milé a když se děti vracejí ze školy, tak je vítá pískáním nebo podobným zvukem.

hodnocení

0x

Králíček je vděčné milé zvířátko, jídlo tě moc stát nebude, mrkvička,list salátu, tvrdý chleba, v létě nějakéo pampelišky a jiná travička, v změ to bude horší, i když nějaké lupeny a travičku taky najdeš, ale pozor jmusíš usušit a prodávají se i granulky,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]