Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záchrana poníka?

Od: ks odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,
rozhodla jsem, že když už pro mě Vánoce moc neznamenají, aspoň si udělám radost dobrým skutkem.. Chtěla bych zachránit, klidně i odkoupit poníka, který potřebuje pomoct.. Koukala jsem po internetu, ale kolikrát je náhoda blbec, a tak třeba někdo o nějakém víte..
Poník by byl hlavně jako společník pro mou kobylku a časem snad pro radost lidem.. Ráda bych s ním občas zašla do školky mezi lidi, do nemocnic a podobně (samozřejmě to je plán do daleké budoucnosti..)
I s kobylkou jsem si prošla peklem a vytáhla ji z nejhoršího, takže z toho nemám strach, jde jen o to, aby nebyl zlý a nevadil mu kontakt s lidmi..
Za každý nápad budu moc ráda..

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

achatinafulica*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]