Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou rostlinu do akvária pro vodní želvu?

Od: 6a* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jesti by mi někdo neporadil, jakou vodní rostlinku přidat želvě nádherné do akvária. Ráda bych jí to něčím obvzláštnila a napadlo mě, že bych mohla dát jednu rostlinku z akvária od rybiček do akvária naší želvy, ale mám strach, protože je mi jasné, že ji bude okusovat, tak se bojím, aby se třeba notrávila. Jakou rostlinku přidat do akvária? Jsou všechny vodní rostlinky vhodné?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, můžete vyzkoušet postupně všechny, na většině si určitě pochutná, nejlepší by byly tuholisté - jako například anubias, možná by mohla část růst na vzduchu, část ve vodě.

Zbytečná námaha, želva zlikviduje všechno.

lidus*
hodnocení

0x

Umělou, jedině ta zatím odolává našim dvěma želvičkám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]