Nejste přihlášen/a.
Může být nemocná, něco ji může bolet. To kočky dělají, když jim je zle. Mám nemocnou kočku (kotě) a vet nedávno říkal: "Ona se Vám schovává, že jo? Zalejzá?" a já na to, že ani ne. Spíš si sedne za květináč a smutně kouká. A on, že je to teda ještě s ní dobrý, protože kočka, který je zle, zalejzá, skrývá se. Je to přirozené: v přírodě se nemocné zvíře potřebuje ukrýt, aby ho nikdo nenašel, protože se nedovede bránit.
Moje kočka tyhle "zvyky", kdy jí je zle (spí se mnou celou noc, stojí čelem ke dveřím, smutně kouká do země nebo sedí za květináčem) přijala postupně, vůbec jsem si ničeho nevšimla, až když dostala pár injekcí kortikoidů a ulevilo se jí (a pak zase přitížilo), jsem zjistila, jak moc se změnilo její chování.
Je kastrovaná? Baští normálně nebo méně? Pokuď ji netrápí nějaká nemoc,tak možná nějaká změna v domácnosti,stačí i nový kousek nábytku,koberec a může být ,,zle,,.Britky jsou osobnosti samy o sobě,mazlí se většinou jen když ony samy chtějí,měli jsme britku 14 let,tak to znám a zrovna máme 4 měsíční ,,miminko,, a opět britku.Zatím vypadá,že bude mazlivější,než ta naše první.
Jo, něco nového, nebo změny, to nemají rády; ta naše zaujme místo v krytu třeba po přinešení malých štaflí, nebo sítě na sušení hub... největší ,,nepřítel" byl nový lustr – to byla v krytu půl dne. Přeju tazatelce, aby to nebyla nemoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.