Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočky versus úklid

Od: zivijoadmiral* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
po rozchodu s partnerem jsem si pořídila dvě kočky. Bylo mi smutno. Jaké používat čistící prostředky na keramiku, do koupely atd., které neublíží zdraví koček? Máte někdo nějakou zkušenost? Vyzkoušela jsem zatím jen na trhu Dezisan Clean Spray. Úspěšně likviduje bakterie, viry, kvasinky a plísně a přitom neobsahuje alkohol, aldehydy ani fenoly, nemá vedlejší účinky. Máte někdo zkušenosti s kosmetikou, která mým kočkám neublíží?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nehroťte to ;) Mně kočka nedávno prošla po podlaze postříkané W5 kuchyňským odmašťovačem. Olízla si tlapku, ošklíbla se nad tím a šla dál. Spíš je třeba mít vychytáno, aby kočky nelezly zrovna tam, kde máte nastříkané Savo, prostě organizace úklidu, všechno pozavírat. Jinak, aspoň za mě, není co řešit.

hodnocení

1x

O jakém úklidu přemýšlíte? Vytřít podlahu, utřít prach, umýt pracovní desku na lince, umýt parapety, umýt vanu, kachlíky, umývadlo? Žádný speciální prostředek, než doposud, bez koček u nás nikdo nepoužíval. ;) Nějakou dobu nesměla být ve wecku ta voňavá věc, protože kocour chodil z wecka pít. Ale už není a ve wecku vůnička vždycky visí. ;) A kočičí wecko, pod sprchou, wc kartáčem a přípravkem, který je zrovna při ruce. Sprchou opláchnout co nejteplejší vodou. Vytřít dosucha. ;)Vůbec nic speciálního nebo mimořádného. Jar, universal, občas Krtek do odpadu, ale jinak nic jiného. Nebojte, kočky nejsou z nějakého podivného materiálu a jsou dost chytré na to aby Jar nepily. Jen pozor na květiny. Rády je okusují a vetšina bytových kytek je pro kočky jedovatá!

Kočky versus úklid

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]