Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěňata a příkrm

Od: gaja8 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, máme už měsíční štěňata a chtěla bych se zeptat na to otázky:

1. Čím je začít přikrmovat, popř. kdyby jste mi sem třeba hodili odkazy na nějaké dobré krmivo.

2. Kdy a kolikrát je přikrmovat.

3. Jak je přikrmovat. (Mističkou či lahvičkou?)

4. Kdy přejít na nějakou tvrdou stravu. (granule)

Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dejte, prosím, fotku *modla* Kolik je štěňat? Mamina kojí? Jestli malí mají málo, olizují mamině koutky huby, žadoní o potravu. V přírodě by matka natrávenou potravu vyvrhla. Pokud nežadoní, není potřeba uvažovat nad lahvičko nebo mističkou. Je potřeba kvalitně krmit fenku!

chovatelka.cz/...

muj-pes.cz/...

doplněno 01.11.16 18:07:

To jsou krásná štěňata! Jako válečky. Je vidět, že mamina má dost mléka. Budou to zdraví pejsci. *palec*Kaši můžete udělat z rozmočených granulí. Zvyknou si na tu chuť. Ale štěněcí granule!

gaja8
hodnocení

Ale já myslela, kdy je mám začít učit jíst granule a bylo mi řečeno ze nejdříve kaši a z ni přejít na granule.
Štěňata a příkrm

blanka33*
hodnocení

0x

1. My jsme si naši fenečku koupili a dostali jsme k ní granulky myslím že Friskies, ale nejsem si jistá o jejich kvalitě *nevi*..

2. Jestli myslíte jako až trochu povyrostou, zkoušet pomaličku po troškách dávat granulky, aby si na ně zvykali ;)

3. A nepijou ještě náhodou od maminky?

4. No, v 8 týdnech už by měli papat granulky

doplněno 01.11.16 18:54:

babkazov, přesně *palec* .. Nejlepší je začít kaší z granulek, přesně jak říkate, aby si zvykali na tu chuť *palec*... Pak už samozřejmě bude lepší, až budete chtít štěnda naučit na granulky, to už si potom jen budou zvykat na to, že to bude tvrdší :-D ... A jinak moooc krásná fotečka *srdce* ;) !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]