Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Granule nejvíce ryb

Od: mcgyver® odpovědí: 6 změna:

Které granule pro psy mají největší obsah ryb?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Proberte se nabídkou granulí s rybami (losos) zde:

krmimkvalitne.cz/...

hodnocení

0x

U firmy Krmím kvalitně jsem už jednou zadala požadavek na nejkvalitnější krmivo a přesto mi nenabídli to nejlepší, já krmím Carneevalem jehněčí pro vysoký obsah masa bez obilovin, ale tato firma má i granule lososové, které mají následující obsah

Fresh Water Trout & Loch Salmon :33.5% Losos, 15% Pstruh, 5% Sleď & 3% lososový olej

podrobnosti a prodejce najdete na www,carneeval.cz tohle krmivo pejskům opravdu moc chutná, můj pejsek už nepožaduje změnu, dřív měl granulí za půl roku dost.

annaa*
hodnocení

0x

Acana Dog Pacifica má 60% ryb a 40% tvoří ovoce a zelenina. Žádné obiloviny ani chemické konzervanty. Myslím, že lepší složení jinde nenajdete. :)

annaa*

Pardon, zapomněla jsem na ORIJEN Dog 6 Fisch, ten je ještě lepší. 80% ryb a 20% ovoce a zelenina. Je od stejného výrobce, ale je o trochu dražší než ta Acana.

Ten Orijen vypadá dobře, děkuji.

wanesa*
hodnocení

0x
N&D -maji dva druhy s rybamia těchto granulí jsem poprvé viděla i rybí kostičky přímo v granulích.Ryby je tam tuším něco okolo 80ti procent.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]