Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Útok včel na zahradě

Od: nun* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, dnes odpoledne jsem na zaradě u živého plotu z habrů sadila rybíz Při rytí jámy kde se vzaly tu se vzaly včely, a zaútočily.. Nechápala jsem proč, a hlavně mi byo divné že se soustředily na tu jámu. No měla jsem nasobě žlutou fleecouvou vestu. Je možné že na tu vestu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Byly to opravdu včely?

Nejednalo se o vosy? Ty mívají hnízda v zemi a jestli jsi jim při rytí nějak poškodila bejvák, není divu, že se probudily a začaly létat.

bruter*

Madam chce si to zopakovat znalosti ze školy co je včela a co je vosa.Včelařím 40 let a včely mám u baráku a nyní v tomto počasí včely jsou rády v úle,jako my jsme rádi doma.Pozdravujte vaše vosičky.

Máte sakra kliku že už i ty vosy mají ztuhlé klouby chladem. Jinak to bylo o výlet na záchranku.
nun*
hodnocení

Děkuji velmi... Hned jdu prostudovat vosy...!

nun*
hodnocení

Nejsem madam... Já včely nepěstuji. Jinak bych též věděla , že to mohou být jen vosy...na které tu ovšem nejsem zvyklá...tak mě to zmátlo. A proto jsem využila těchto stránek... chytrolíne.

nun*
hodnocení

No jo! Díky. Mátlo mě to.. no jsem tu zvyklá spíš na včely ... toto jsem zažila poprve...;-/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]