Dobry den, mam otazku, potrebovala bych poradit jestli nevite o nejakem psim utulku v Praze kde by bylo mozne venceni pejsku? Psy miluju jenze doma mame kocky a kraliky takze neni mozne abych doma nejakeho mela. A tak bych chtela alespon pomoc v utulku, jednak bych prispela na krmivu a take bych nejakeho rada vyvencila. Jenze pri hledani jsem nebyla moc uspesna, tak bych vas chtela poprosit, jestli o nejakem takovem psim utulku idelane v Praze nevite. Strasne moc rada bych pomohla jak financne zamestnancum tak i nejakemu pejskovi, ktereho bych rada vyvencila v parku. Je tu jeste jeden problem, je mi teprv 14 takze nwm jestli by mi to vubec povolili.
Máš tam adresy a telefonní čísla. Moje neteř chodí do jednoho útulku v severních Čechách, venčí pejsky a sponzoruje útulek , ale ona je už dospělá. Každopádně bys měla hezký výlet.
Odpovím jako minule: Samostatný venčitel musí mít 18 let, venčitel ve věku 15 - 18 let musí mít písemný souhlas obou rodičů a venčitel -15 let může venčit jedině v doprovodu dospělé osoby. První dvě uvedené skupiny občanku s sebou. Tož tak.
animallover546
Dekuju vsem moc za radu, nejspis se tam opravdu zajedu podivat, kdyztak bych vencila s rodici
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.