Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je v Praze nějaký útulek kde je možné venčení

Od: animallover546 odpovědí: 4 změna:
Dobry den, mam otazku, potrebovala bych poradit jestli nevite o nejakem psim utulku v Praze kde by bylo mozne venceni pejsku? Psy miluju jenze doma mame kocky a kraliky takze neni mozne abych doma nejakeho mela. A tak bych chtela alespon pomoc v utulku, jednak bych prispela na krmivu a take bych nejakeho rada vyvencila. Jenze pri hledani jsem nebyla moc uspesna, tak bych vas chtela poprosit, jestli o nejakem takovem psim utulku idelane v Praze nevite. Strasne moc rada bych pomohla jak financne zamestnancum tak i nejakemu pejskovi, ktereho bych rada vyvencila v parku. Je tu jeste jeden problem, je mi teprv 14 takze nwm jestli by mi to vubec povolili.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi bude nejlepší, když se tam pojedeš podívat a domluvíš se s nimi a zeptáš se? V Troji je útulek, nebo na Pze10.

facebook.com/...

Máš tam adresy a telefonní čísla. Moje neteř chodí do jednoho útulku v severních Čechách, venčí pejsky a sponzoruje útulek , ale ona je už dospělá. Každopádně bys měla hezký výlet. ;)

venkov4ever*
hodnocení

0x

Odpovím jako minule: Samostatný venčitel musí mít 18 let, venčitel ve věku 15 - 18 let musí mít písemný souhlas obou rodičů a venčitel -15 let může venčit jedině v doprovodu dospělé osoby. První dvě uvedené skupiny občanku s sebou. Tož tak. *nevi*

animallover546
hodnocení

Dekuju vsem moc za radu, nejspis se tam opravdu zajedu podivat, kdyztak bych vencila s rodici

hodnocení

0x

Přihlašte si n a www.doginni.cz a ještě za to budete mít peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]