Nejste přihlášen/a.
Lze přestěhovat a vlastně uvěznit 4 letou kočičku vykastrovanou do bytu bez přiístupu ven a bez balkonu? Jak to bude snášet? Po rozvodu se musím z baráku vystěhovat do bytu a kočička se mnou byla hodně doma.
Dobrý den, tohle Vám asi nikdo nedokáže říct dopředu, kočička může zareagovat všelijak. Říká se, že jak se psi upínají na lidi, kočky se upínají na domov. Může to vzít úplně bez problémů, nebo naopak to pro ní může být ohromný šok. Sousedovic kočka začala dělat "naschvály", počůrávala kde co v bytě, rozdrápala sedačku, dávala tak najevo, že je nešťastná.. V tom případě je pak lepší jí nechat tam kde je, ale uvidíte, vemte jí s sebou, hodně si jí všímejte, vyhraňte jí tam místečko, pelíšky a dejte jí čas, snad budete mít štěstí .
Řekla bych, že na to nelze jednoznačně odpovědět. Záleží na povaze.
Já měla v rekonvalescenci venkovní desetiletou kočičku. Skoro dva měsíce byla v jediném pokoji a zhruba po týdnu měla tendenci zjišťovat co je za dveřmi...a za druhými dveřmi...ale nikdy jsem na ní nepozorovala stres z "uvěznění". Naopak, čím déle byla doma, tím víc si to užívala. Takže uvidíte, co ta vaše... M.
Ještě dodám, že s používáním záchodku nebyl žádný problém.
Milá Janko mohu vás uklidnit zvykne si . Mám taky čtyřletého vykastrovaného kocourka, milého , hodného a hlavně je velice přispůsobivý.Přes léto je na chatě a od října až po duben je doma, sice mám balkon ale zasklený, sedne si na ušák a dokáže se hodinu dívat na ruch na ulici.Včera bylo hezky , jela jsem na chatu zazimovat wc a jiné potřebné práce. Vzala jsem ho sebou do přepravky do auta , pod kopcem ho vypustím a než dojdu na horu lítá po zahradě ze stromu na strom. Jinak ho čeká pul roku bez zahrady jen v bytě. musí mít svou hračku a vy si musíte vyšetřit čas se mu chvíli věnovat. Kočičky hodně spí a dokáží být štastný i v bytě , hlavně že tam je člověk který je má rád. a taky na svém místě její wc a tři misky.na vodu, na granulky a na kapsičku. bude to dobrý uvidíte sama...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.