Dobrý den, prosím vás, mohl byste mi někdo říct a poradit, co je tohle za hmyz? Právě jsem to našla ve svém pokoji. Dostalo se to nejspíš z otevřeného okna (ventilačkou). A celkem jsem se zalekla, co to tu dělá. Je to podobné ušákovi a housence. Nejsem znalec :D Jen mě to zájímá, protože jsem to viděla poprvé v životě. Snad to z fotek půjde vidět. Mockrát děkuji za odpovědi
Zdá se, že jedinec na fotkách byl nějak poškozen (možná úderem tupým předmětem) a ztratil několik nožek. A ještě další odkaz pro porovnání: chovzvirat.cz/...
Je to salát ze stonožky škvorové, která mimochodem není hmyz. Hmyz má vždy 6 nohou (kromě larev). Jinak nevím, co se to dnes děti učí ve škole, když stonožku vidí poprvé v životě kdoví kdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.