Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za brouka a jak se ho zbavit?

Od: katkan odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím, nevíte někdo, co je to za brouka a jak se ho doma zbavit? Je dlouhý cca 3mm, zdá se, že jen leze, nejčastěji se vyskytuje v koupelně (na podlaze, zdech, v umyvadle), párkrát jsme ho ale nalezli i v kuchyni na lince. Lze jednoduše rozmáčknout nehtem, jemně do křupne. Momentálně jich v bytě nalezneme a zlikvidujeme cca 20 denně. Děkuji moc za odpovědi.

Co je to za brouka a jak se ho zbavit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gazda*
hodnocení

2x

pravdepodobne Pilous.

skudci.com/...

Jestli je to on, tak hledat v mouce, obili obecne.. vlocky, krmeni pro domaci zvirata, krmeni pro ptaky na zimu (to jsem zazil ja).. atd.. Vyhodit vse kontaminovane. Pak to bude lepsi. :)

katkan
hodnocení

děkuji za odpověď. podle jiných obrázků na internetu mě to také napadlo, ale překvapilo mě, že se nám vyskytuje převážně v koupelně, kde určitě neskladujeme nic z výše vyjmenovaných "laskomin". myslíte, že je možné, aby se k nám tento brouk rozšířil od souseda nad námi (bydlíme ve starším domě; v koupelně máme sádrokartónový strop)? ten totiž doma chová ptactvto, tak předpokládám, že i doma skladuje suché krmivo. děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]