Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, no, vypadá to jako štěnice. Napište velikost jedince, ale podoba tam je. Zdravím!
ernie - nechtěl jsem strašit, ale i dle tohoto obrázku, který jsem také na internetu našel, tam jistá podobnost snad je. Štěnice má okolo 5 mm a tazatel uvádí, že brouček je malý (viz mikroskop).
A pokud jde o bytový dům (což nevíme), tak se může (případná) štěnice přemísťovat přes chodbu z jednoho bytu do druhého. Možná nám tazatel doplní i informaci o tom, že je osazenstvo domu poštípané a hned bude jasněji.
Tak, ještě nějaké srovnání viz odkazy. No, nevím, jestli by se rus domácí vešel pod mikroskop .
Stejný problém řešíme v našem paneláku.Jedná se o brouka Rusa domácího.Likvidace je nutná centrálnía není levná.V bytě používáme běžně dostupné deratizační spreje.A plácačku.
JABRAKA
Kdysi nám do práce přinesla mladá kolegyně rusa, v krabičce. Byl ale jiný, než na fotce tazatele. Byl dlouhý a měl hodně dlouhá, pohyblivá tykadla. panelplus.cz/...
Já si myslím, že na fotce jsou nějaké ploštice, které přilětěly zvenku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.