Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agresivní jezevčík

Od: deihan odpovědí: 5 změna:

mám jezevčíka, je mu 8 let, a nesnese se s jinými psy, to bych aji chápala, ale začalo to už když byl půlroční štěně, ze dne na den si s něma přestal hrát a začal na ně ostře útočit. Socializovaný byl, od malička byl ve styku se psy, špatné zkušenosti neměl. Všechno bez problémů, ale pak se úplně změnil. Dneska už jsem si na to zvykla, ale zajímalo by mě proč to tak je?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou to zabejčenci, pokud se jim dá šance majestátnosti, využívají ji beze zbytku a vůbec je nezajímají problémy páníčků (či paniček). Jako majitel velkého psa vím, že ti menší jsou těmi velkými (kteří tu velikost těch malých nějak vycítí) tolerováni. Vždy však od setkání s nimi odcházejí s hlavou otočenou dozadu...

deihan
hodnocení

no tak to ti závidím tvoje zkušenosti, ale moje jsou takové, že ti větší se mi ho bud snaží rozcupovat, anebo odcházejí, ale s tím mojím malým ratlem zahryznutým v krku .

No, nechci být zlý. Ale kde žijete? Kam s psíkem chodíte?

deihan
hodnocení

no ve městě, do parku, kam jinam, na chatě zase do polí a lesa, na tom ale nezáleží

Hm, myslel jsem si to. Znám to přesně. Ta chata, či chalupa, to je ono. Tam je ta úžasná volnost, to všechno je moje, ten velikej rajoooon... Na to se rychle zvykne. Mám pravidelnou zkušenost ze Štrosmajeráku v Praze, kde jorkšírečka zjebe celé náměstí, a mám co dělat, abych ji vcelku donesl domů... zajímavé je to, že ji nejvíc obtěžují lidé u bankomatu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]