Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oteklý čumáček u králíčka

Od: ookamiaki odpovědí: 2 změna:

Dobrý den ,

asi před dvěma dny jsem si všimla že můj králíček ( kříženec beránka a lvíčka ) , trochu oteklý a větší čumáček . Nevěnovala jsem tomu pozornot , ale zdá se že se čumáček stály zvětšuje a dnes , po asi třech dnech má nateklá i ouška od kořenů ( jestli se tomu tak vůběc říká ) . Bojím se a nevím jak mu pomoct .

Prosím poraďte mi co dělat , nebo co mu vlastně je .

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Čistíš mu klec dobře? Nedáváš mu ke žrádlu něco jiného nebo nového než před týdnem? V domově máte něco nového, nějaký nový prostředek na čištění? Ty otoky znamenají alergickou reakci.*hej* Přečti si, čemu by se měl králkíček vyhnout, co bys mu ke žrádlu neměl nabízet. kralici.cz/...

ookamiaki
hodnocení

děkuji za radu , thle možnost mě nenapadla .Je docela možné že mu mamka dala něco co mu nesedlo :/ .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]