Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skalára - potěr,odchov

Od: dusan9* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, včera jsem objevil na tyči od filtrace potěr od páru skalárů. Tento pár mám ve společenském akváriu, který si potěr uhlídal,ale nakonec potěr samotný pár při rozplavávání sežral, u potěru již byly vidět mihotající ocásky. Poradí někdo,co mám příště udělat pro úspěšný odchov? Mám dát tento pár samostatně do jiného akvária a nebo mám dát do jiné nádrže jen ten potěr? Samozřejmě do stejné vody, aby byla kvalitní filtrace, vzduchování a osvětlení 16 hodin denně. Nemám zkušenosti s odchovem, poradí mi někdo? Děkuji moc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lano
hodnocení

0x

dej jim tam nějakou kytku nebo vytírací kužel a ihned po výtěru odlov výtěr s celým listem a zatíž ho nebo s kuželem a dej na něj hodně slabé jemné vzduchování aby ovíjel lehounce jikry. po pár dnech jak se začne rozplavávat potěr krmit výhradně vlíhlou artemií vajíčka (násadu) koupíš všude v pet shopech alespon na netu postup chovu zabronozky najdes na netu je to jednoduchy. krmíš 3x denne denne odsavat nezkrmene mikrocastice jidla na dne a menit vodu pro kvalitnejsi a pocetnejsi odchov umelym nekrm odchovas 4 mrzáčky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]