Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes a boty

Od: david* odpovědí: 12 změna:

Jak odnaučim psa aby mi nekradl boty? Je to vlčák je mu 7 a krade boty jenom mě nekouše je jen je večer odnese do boudy a ta snima spí tak co stím?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

V 7 letech už to asi nezměníte.Zkuste mu nabídnout starší boty,které tím tolik neutrpí,třeba to vezme⇔;).Jinak pokud Vám je nekouše,tak mne to přijde i jako milé gasto od pejska - má Vás tak rád,že musí mít kousek Vás ve své boudě ke svým snům.Vždyť on Vás tím velmi oceňuje,pokud Vám tedy boty neničí,je to pro Vás pocta.

david*
hodnocení

Díky ale on si je vyndavá z botníku sám a je mu jedno jestli jsou nové nebo staré hlavně že jsou moje a za noc odnese třeba dva páry ,jeden je pak v boudě a jeden někde na dvoře kde zrovna leží jo a jako malí to nedělal až poslední dva roky

martina30*

Botník umístit ,aby je nekradl,ale pokud je nekouše,tak jak už tu bylo řečeno je to pocta;)Kupte levnější kecky a chodtě v nich chvilku a pak si je múže vzít a v 7 letech bych ho už nechala na pokoji.Hold každej máme nějakou tu úchylku.*nevi*

doplněno 08.02.09 18:09:

Co tak pořídit trezor*smich*.Dávat boty tam kam se nedostane a nebo mu naplnit boudu botama;) Dát třeba pepř do boty,ale to se mi pro něj zdá kruté*nevi*

doplněno 09.02.09 10:14:

Moji hafini sice boty neberou,ale mé věci jim nejsou cizí a dobře se jim na nich leží,když jsem pryč*slunce*

kamca*
hodnocení

Ale von max se dostane všude*slunce*víš?

lidka*

Hele Davide, to je paráda. Promiňte mi, že nereaguju odborně. Ale buďte rád, že do boudy netahá Vás. *vtip* Mě to tedy fakt dostalo a rozesmálo. Ještě jednou se omlouvám. Ale určitě je to důkaz toho, že jste pro něho vůdce smečky a svědčí to o krásném vztahu člověk - pes. Asi to bude chtít botník nějak uzavřít, jestli je to proveditelné a nastrčit mu nějakou starou pantofli, jestli mu to bude stačit.

doplněno 08.02.09 15:16:

Nestalo se před 2 roky něco, proč by měl začít víc žárlit a nebo na něj nemáte tolik času jako dřív? Třeba nová přítelkyně, narození děcka, časově náročnější zaměstnání apod.? Připadá mi to, že si tak vynucuje Vaši zvýšenou pozornost - např. mu vysvětlujete, že to nemá dělat, odnášíte boty zpět do botníku - je to pro něj komunikace s Vámi. *uf*

xsisi*
hodnocení

0x

A nebo mu zkus dát do boudy kus svýho oblečení, aby tam měl tvůj pach.

hodnocení

0x

Pes se cítí sám a vaší reakcí je ujištěn o tom, že jej ještě stále berete na vědomí. Nedošlo v posledních dvou letech k nějakým změnám z hlediska psa, vás, nebo nepřibyl někdo domu? Zkuste dotaz doplnit.

david*
hodnocení

Asi máte pravdu před dvěma lety se nám narodila druhá dcera, ale i přesto sním trávíme celá rodina dost času navíc obě děti respektuje a má je rád nechal by si od nich i sebrat jídlo z tlamy

Ano, ano. On vás všechny miluje, ale je až na posledním místě. A chce být také mezi členy milované smečky, nemá-li šanci, mazlí se alespoň se symboly (trofejemi). Do psí hlavy nevidíte, jen obdivujete oddanost a netušíte, jaký žal v sobě skrývá. Věřte tomu, že vím o čem mluvím...

Pes a boty

david*
hodnocení

No nevím příjde mi docela šťastný i když můžete mít pravdu občas kouká docela smutně

mouse*
hodnocení

0x

Moje fenky dělají vlastně totéž. Když jsme v práci, nosí si moje kusy ošacení do pelíšku. Je to pro mě čest, je vidět, že se jim stýská a že mě chtějí mít u sebe. Jelikož jim nechávám volně jen věci "nadoma", tak mi to vůbec nevadí. Prostě mu nějaké starší boty vyčleňte a lepší boty lépe schovejte a je to. Važte si toho - miluje Vás.

burunduk*
hodnocení

0x

Buď schovat boty do toho botníku nebo mu skusit dát nějakou hračku místo těch bot.

Nebo mu nechte nějakou starou botu a třeba nebude jiné už brát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]