Nejste přihlášen/a.
Jak odnaučim psa aby mi nekradl boty? Je to vlčák je mu 7 a krade boty jenom mě nekouše je jen je večer odnese do boudy a ta snima spí tak co stím?
V 7 letech už to asi nezměníte.Zkuste mu nabídnout starší boty,které tím tolik neutrpí,třeba to vezme⇔.Jinak pokud Vám je nekouše,tak mne to přijde i jako milé gasto od pejska - má Vás tak rád,že musí mít kousek Vás ve své boudě ke svým snům.Vždyť on Vás tím velmi oceňuje,pokud Vám tedy boty neničí,je to pro Vás pocta.
Díky ale on si je vyndavá z botníku sám a je mu jedno jestli jsou nové nebo staré hlavně že jsou moje a za noc odnese třeba dva páry ,jeden je pak v boudě a jeden někde na dvoře kde zrovna leží jo a jako malí to nedělal až poslední dva roky
Botník umístit ,aby je nekradl,ale pokud je nekouše,tak jak už tu bylo řečeno je to poctaKupte levnější kecky a chodtě v nich chvilku a pak si je múže vzít a v 7 letech bych ho už nechala na pokoji.Hold každej máme nějakou tu úchylku.
Co tak pořídit trezor.Dávat boty tam kam se nedostane a nebo mu naplnit boudu botama
Dát třeba pepř do boty,ale to se mi pro něj zdá kruté
Moji hafini sice boty neberou,ale mé věci jim nejsou cizí a dobře se jim na nich leží,když jsem pryč
Hele Davide, to je paráda. Promiňte mi, že nereaguju odborně. Ale buďte rád, že do boudy netahá Vás. Mě to tedy fakt dostalo a rozesmálo. Ještě jednou se omlouvám. Ale určitě je to důkaz toho, že jste pro něho vůdce smečky a svědčí to o krásném vztahu člověk - pes. Asi to bude chtít botník nějak uzavřít, jestli je to proveditelné a nastrčit mu nějakou starou pantofli, jestli mu to bude stačit.
Nestalo se před 2 roky něco, proč by měl začít víc žárlit a nebo na něj nemáte tolik času jako dřív? Třeba nová přítelkyně, narození děcka, časově náročnější zaměstnání apod.? Připadá mi to, že si tak vynucuje Vaši zvýšenou pozornost - např. mu vysvětlujete, že to nemá dělat, odnášíte boty zpět do botníku - je to pro něj komunikace s Vámi.
Asi máte pravdu před dvěma lety se nám narodila druhá dcera, ale i přesto sním trávíme celá rodina dost času navíc obě děti respektuje a má je rád nechal by si od nich i sebrat jídlo z tlamy
Moje fenky dělají vlastně totéž. Když jsme v práci, nosí si moje kusy ošacení do pelíšku. Je to pro mě čest, je vidět, že se jim stýská a že mě chtějí mít u sebe. Jelikož jim nechávám volně jen věci "nadoma", tak mi to vůbec nevadí. Prostě mu nějaké starší boty vyčleňte a lepší boty lépe schovejte a je to. Važte si toho - miluje Vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.