Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Morcatko po operaci

Od: ruzenka04* odpovědí: 4 změna:
Dobry večer. Chci se zeptat. Neni tu nekdo kdo mel po operaci zviratko treba pejska? Jestli ze site rany mel stopy krve? Mam po operaci morce a jek uz je vzhuru a lezí a pak se pohne tak ma pod sebou krvavou stopu. Je to duvod resit s veterinarem. Nebo je to normalní. Ze ztoho bude trochu krve?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x
Měla jsem pár koček po kastraci, i to morčátko, ale trochu krve bylo jen u jednoho kocoura, který se ráně příliš věnoval. Takže normální to není. Koukněte na ránu, jak vypadá. Jestli nepovolil steh. Raději bych veterináře kontaktovala! M.
doplněno 22.09.16 09:51: Samozřejmě veškeré informace jste měli dostat od veterináře. Co se týká krmení, morčátko samo ví, kdy si má dát. Seno mělo mít k dispozici neustále. Není nejmenší důvod (pokud nešlo o operaci trávicího traktu) nekrmit.
ruzenka04*
hodnocení

Uz mu to asi prichazi k sobe asi uz ho to boli. Bojim se ho zvednout. Navic jejich prirozeny je lezet na brise. My si na bolave misto na tele nelehnem. Kdyz jeste sp al a ja se koukla na siti tak je brisko zabarveny desinefci a vis uz jsu chupy cili nevidim kde by byla rev.navic je hodne hodin otravovat veta doktora. Byl uz protivnej kdyz jsem se telefoncky ptala co bude kdyz se probudi kdyz to nevim. On me telefon nebral jen sestra a ta se ho vyptavala za me.kdyz se rozciloval tak jsem ho slysela. Uz se bojim volat.
doplněno 22.09.16 08:41: Muzete se me jeste prosim ozvat? Chci se zeptat zda muze morce po operaci 2 den zrat normalne? Dekuji
doplněno 22.09.16 12:55: Rekl me ze dnes to je po ty operaci jist nemusi ze dostal glukozu a vodu. Bylo to hodne informaci ja ve stresu. A dnes jdem na antibiotika tak si snim musim popovidat. Rikal ze jak mu delal tu operaci kmen v mocovim tak ho i vykastroval. A zase jsem videla krev tak jsem koukla nasiti tam je to ok a pak cural takze tam ma krev. Ma pod sebou prebalovaci podlozku tam se to hned v sakne a nepoznam co. Ale kdyz se prave vicural tak jsem to videla.Morce je kluk.

hm*
hodnocení

0x

Asi záleží, jak po které operaci. My jsme s hafinou někoikrát byli vypustit takovou vodu; pod stehy se jí dělala úplná boule, podle doktora to bylo normální, nějakou špejli, nebo co, strčil mezi stehy a udělal škvírečku a vytekal snad decka takové nahnědlé vody. Nebyla to krev, už nevím, jak tomu říkal. A je fakt, že, jak říkal, po pár dnech to sláblo a pak přestalo úplně.

Doktora se neboj zeptat a nic si nedělej z toho, že se mu to nelíbí (nebo tak vypadá). Je pochopitelné, že napoprvé to třeba nepobereš, ale podruhé už si vše zapamatuješ. Neboj se mu přiznat, že při přebírání po operaci jsi se nedokázala pořádně soustředit a zapamatovat si vše, co říká, on to pochopí. A klidně se ho zeptej i na očekávaný průběh a dobu uzdravování, jak se o myšáka během té doby starat a případně co hlídat a na co si dát pozor.

ruzenka04*
hodnocení

Dekuji moc. Uz jsme tam pred chvili byli. A ze uz je za vodou. Ze jak zere a pije tak pohoda. Dal mu antibiotika jeste neco od bolesti. A to ze cura krev bude protoze ma po operaci mocaku. No jo ja jsem na operaci nebyla krom porodu ale to je jine tam to krvaceni je 6 tydnu. A se zviretem zadnym taky ne.Kdyz mluvil o operaci kolik stoji no tak rikam za morce? Tak to nevim manzel hned ze jo ze je mladej a je clen rodiny. I kdyz je to u morcat hop nebo trop. A jeste jinde to delaj draz coz by jsmr nezaplatili. U mistiniho kdyz uz to delal tak co by ne. Socialne citi ze neni tolik penez.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]