Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za pavouka?

Od: lucie* odpovědí: 8 změna:

...velikost je tak cca 12cm-15cm.

Co je to za pavouka?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokoutník poradte.cz/...

venkov4ever*
hodnocení

4x

Je to pokoutník tmavý, ale velikost 12-15 centimetrů...no, to tedy nevím. *smich*

doplněno 12.09.16 19:50: Pro sebod: Jednou jsem se na okraji Trutnova zeptal místních, kolik je letos zmijí...chlapík se zatvářil velmi dramaticky a rukama předvedl rozpětí cca 120 cm...ano, ovšem...kapitální exempláře zmijí dosahují 90 cm, většinou mají půl metru. :-D

Pokoutník byl čas od času u našich doma, taky sem z něho měl respekt, ale určitě nikdy neměl 15 cm, to ani náhodou. Ženský holt nemají odhad na míru a to v žádném směru *smich*

lucie*
hodnocení

...co říct,příště jej asi vyfotím vedle pravítka*fn*je zvláštní,že člověk něco vidí na vlastní oči,ale rádci přes net to vidí lépe.No není to tady dokonalé?:-D

doplněno 12.09.16 20:29:

...no tak asi jde o pokoutníka.*nevi*V tom odkazu od babkazov často píší,že jsou pokoutníci velcí a na té jedné fotce vypadá stejně.Na netu zase je,že samičky mají 15-18mm,tak nevím.Moc se mi nechce rpocházet všechny druhy pavouků...a hledat toho svého v tolika druzích a čeledích,raději jej pojmenuju Pepa a budu ráda,když zůstane žít ve dveřích.

15-18 mm má tělo, to sedí. Rozpětí tak co 10 cm bych odhadoval podle těch hovad, co mi občas lezou doma, ale 15 už se mi vážně nezdá, tak velký nenajdu ani na jaře nafouklý po zimě na dně bazénu :)
lucie*
hodnocení

..díky a měříte jej nataženého nebo se skrčenýma nohama;)?hm?

lucie*
hodnocení

babkazov-ano to je on,v tom odkazu na předešlou otázku je pěkná fotka a je to on.No vážně je tak veliký,máme jej u zadních dveří a mám z něj respekt*sok*

doplněno 12.09.16 20:14:

nevím jak strach,ale já mám stavebku,museli jsme(a mám)pravítko a odhad v oku.

sebod*

Strach má velké oči

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]