Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Máme 6-ti letou kočku,britku.Letošní zimu má obzvlášť suchou pokožku a když ji vyčesávám srst,tak má záda samé šupinky suché kůže-lupy skoro jako člověk.Musí jí to asi svědit,častěji se i drbe,bydlíme v teplém bytě,parazity nemá,může mi prosím někdo poradit,jak jí od lupů pomoci?Slyšela jsem pupalkový olej,ale ikdyž jí dám pár kapek do jídla,tak ona to hned pozná a nebaští to!Děkuji předem za odpověď.**H**
Pupálkový olej je výborný ,ale jak píšete je hodně cítit jedině přimíchat olej z ryb.Šanpony jsou dobré ,ale moc nepomáhají.První věc opatrně česat a né kartáčem,ale něčím co nedráždí pokožu,já pokud se mi to stane u psa ,tak češu hřebenem pro lidi(prostě,aby to nebylo agresivní,ale hebounké) Koupit vitamíny na srst určené pro kočky a každý den můžete dávat olivový olej ,ale trošku kvalitní.Je jasné,že možná to z olejem nebude chtít,tak jak už jsem psala rozmíchot v něčem co nepozná,dále kvasnice,žloutek.Třeba si z toho něco vyberete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.