Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradní jezírka

Od: lpucelik odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, měl bych dotaz týkající se ryb v zahradním jezírku, nedávno jsem obě jezírka vypustil a vyčistil horní jezírko nyní bez ryb cca 3000l vody a spodní jezírko nyní s rybami cca 7500l vody, dotaz je trošku jobovka, jakým způsobem mám vylovit část ryb ze spodního jezírka abych je přesunul do horního, pokud možno bez toho aniž bych je lovil při krmení, nezdá se mi to jako dobrý způsob pro ryby, máte prosím nějakou radu jak to provést? Předem děkuji za rady...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na vylovení použít čeřen či větší podběrák. Nemusíte lovit v době krmení. Při lovení podběrákem je třeba se k jezírku postavit tak, aby váš stín nešel na vodní plochu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]