Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme doma jeden týden štěňátko větší rasy (ovčak bez PP). Před tím jsme psa měli. Zdá se nám, že hrozně rychle dýchá - před tím neběhalo, nebylo v horku (právě kvůli tomu ji držíme doma, kde je 22 stupnu). Vet řekl, že to nic není. Ale našla jsem tohle: psiusmev.cz/... - myslíte si, že to může být něco z toho? Mám zajít za vetem jinam?
Veterinář určitě pejska "poslechl". Pak řekl, že je vpořádku, že? Není se čeho bát. Veterinář by slyšel, kdyby byl problém. Někteří pejsci se takhle radují. A také tohle dělají, když je "chytne běhání". Je to stav, kdy pejsek má potřebu lítat jak šus. Podsadí pánev, někdy stáhne ocásek, celý je jakoby ve slabé křeči. Lítá v k ruzích a hubu má, jakoby se smál. To dáchání je velice rychlé a mělké. Je to veliká sranda.
Moje kamarádka ležela s knížkou na gauči, když jeji boxerku popado běhání. Lítala kolem dokola a brala to přes moji kamarádku, která nestíhala utéci. Než se posadila, byla tady psina, nějakých 30 kg a přeběhla přes ni. Když ji to přešlo, paní byla samá malá, kulatá modřina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.