Nejste přihlášen/a.
Dnes jsme byli stříhat a pejsek má na krku asi 6 cm červenou odřeninu, střihačka to nějak přehnala, namazala jsem to sudocreamem, ale vypadá to ještě hůř, zítra bude dlouho od rána sám doma, takže bych ho potřebovala ošetřit teď, děkuji za radu.
Tak naonec jsem to pákrát přemázal tím sudocreamem, je to dobré, je to neskutečně dobrý krém i pro děti a lidi.
Zdravím. Já mám nejoblíbenější na takováto poranění Framykoin - mast. Obsahuje i antibiotika (proti zánětu) a místo zůstane vláčné a netahá psovi kůži ani chlupy, takže ten si místo neškrábe. Když není, postačí i heřmánková mast. Pomůže i omytí odvarem či výluhem z heřmánku. Ale než nějaký hydratační nebo aromatizovaný krém pro lidi, to je lepší nepoužít nic. Po tom se místo většinou zanítí a svědí. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.