Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych vyrazit do ZOO Olomouc, která je mimojiné známá pořádáním doprovodných akcí v průběhu roku. Kterou byste mi doporučili?
Díky Kuba
0x
My osobně žádné doprovodné akce nesledujeme, takže zkuste navštívit zoo jako takovou. Ta olomoucká je trochu zvláštní, že je to na kopci v lese, no jinak mě moc nenadchla. Zkuste také navštívit arboretum v místní části Bystrovany.
Abych řekl pravdu, tak ZOO Olomouc mě nadchla více než ZOO Ostrava. A rozhodně se ještě do ZOO Olomouc podívám.
A když už ZOO, tak Zlín. Nestačí ani den na to aby to člověk prošel
Souhlas ,zlin je top. Tematicke od afriky po prales. A ono jdete fakt v pralese. Krasa...
V Olmiku je tak top teb svaty kopecek.
0x
Olomoucká ZOO nic moc, letos v prázdniny tam žádné akce nebyly, projížďka vláčkem po jakémsi jejich safary, lanové centrum za nekřesťanské peníze, focení na hrnky, klíčenky-opět za nekřesťanské peníze a restaurace přímo v ZOO strašná, jídlo téměř nejedlé, kravál, nepořádek. Občas jsem si připadala jako na vietnamském tržišti. Chápu, že bojují z kůrovcem ale nehorázný bordel a spousta nepřístupných cest. Navštivte ZOO ZLÍN ta vážně stojí za to. Víte já jsem vozíčkář a hodnotím i podle toho jak moc je co bez bariér, jaké je wc.. a toto vše je bezkonkurenční ve Zlíně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.