Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starý pes

Od: kamarad* odpovědí: 3 změna:

Kolik má mít stravy 13.letý vykastrovaný bišonek,vážící 4,5kg?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tož, to je otázka! Nevíme, jakou stravu máte na mysli. Čím je krmen? Granulemi pro staré psy? Jakou značku, Nebo vaříte? Jak na krmení reaguje? Je tlustý? Jaké má hovínko? Kolik má pohybu? Tohle všechno hraje roli při odměřování žrádla. ;) A pak taky, jaký je to strávník. Moje kapku přerostlá psinečka jorkinka, 11 let a necelých 5 kg, má stále granule v misce. Někdy pokřupká, někdy sežere, někdy ne. Třeba včera nežrala vůbec. Má to tak celý život. Nikdy se nepřežírala, jako moji předchozí psi. Těm jsem musela omezovat potravu a krmit bramborami a lítat na kole, aby nebyli tlustí.

hodnocení

0x

4,5 kg? To asi nebude tlustý. Dávala bych mu tak půl malé psí konzervy ráno a půl večer. Nebo granule, či co žere, v tomto množství. Možná trochu granulí v poledne, taky asi tolik. A k žrádlu i pohyb. Starý pes? Záleží na tom, jak muchutná a jestli má sklon k obezitě. To musíte nejlíp odhadnout Vy sám.

hodnocení

0x

To se nedá říkat na kg, záleží na jeho konstituci, jsoui bišonci 3 kg a jsou 8 kg a oba jsou stejně štíhlí. Např. můj váží3,80 je kastrovaný, je štíhlý, ráno dostane misku odměřných granulí pro jeho váhu a papá si kdy chce, jak píše paní, někdy ani.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]