Nejste přihlášen/a.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
72mona3*
0x
Těžko co radit. Může to být nějaké bakteriální onemocnění
problém s plynovým měchýřem...
Separace je dobrý nápad. Hlídejte teplotu, teď je lepší vyšší. Co jsem četla, tak se doporučuje přidat mořská sůl, ale nevím, jestli je ten poměr správný (1g soli/1l vody).
Mám takový pocit, že většina rybek je přešlechtěná a tudíž choulostivá. Stačí nějaký stres (nebo něco nevyhovujícího-teplota, krmení, počet...) a u nejvíce oslabeného jedince se to projeví.
Pokud nežere, nevidím to moc pozitivně.
M.
Separace je dobrý nápad. Hlídejte teplotu, teď je lepší vyšší. Co jsem četla, tak se doporučuje přidat mořská sůl, ale nevím, jestli je ten poměr správný (1g soli/1l vody).
Mám takový pocit, že většina rybek je přešlechtěná a tudíž choulostivá. Stačí nějaký stres (nebo něco nevyhovujícího-teplota, krmení, počet...) a u nejvíce oslabeného jedince se to projeví.
Pokud nežere, nevidím to moc pozitivně.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]