Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rybka se nechce potopit

Od: lenka99 odpovědí: 3 změna:
Ahojte, z ničeho nic dnes plata plave na hladině nechce se potopit ani kdyz do ni stouchnu. Ostatni rybky v pohode..Ani nežere jen plave nahoře pak se vyvrati na bok a zas plave..Dala jsem ji na odstavku do druheho akvária aby mi ji ty ostatni nesezrali kdyz vidí ze je slabá..Co s ni?
Rybka se nechce potopit
Rybka se nechce potopit #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x
Těžko co radit. Může to být nějaké bakteriální onemocnění *nevi* problém s plynovým měchýřem...
Separace je dobrý nápad. Hlídejte teplotu, teď je lepší vyšší. Co jsem četla, tak se doporučuje přidat mořská sůl, ale nevím, jestli je ten poměr správný (1g soli/1l vody).
Mám takový pocit, že většina rybek je přešlechtěná a tudíž choulostivá. Stačí nějaký stres (nebo něco nevyhovujícího-teplota, krmení, počet...) a u nejvíce oslabeného jedince se to projeví.
Pokud nežere, nevidím to moc pozitivně. :( M.
lenka99
hodnocení

Tak uz to ma zasebou chudina..Ale dekuju za rady :)
blanka33*

Chudák, to mi je líto *plac* .

doplněno 23.08.16 11:06:

A kolik jí bylo :(?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]