Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brouk doma

Od: pasekanka odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Chtěla jsem se zeptat na brouka, který se každoročně tou samou dobou objevuje doma na podlaze v rodinném domku,nevím odkud vyléza. Některý rok je jich víc někdy míň.Letos jsem jich spatřila 5. Nametu je na lopatku a vyhodím ven. Je mi to nepříjemné, protože nevím, kde může byt schovaný. Loni jsem ho našla v posteli.Brr. Jestli někdo prosím víte co je zač a proč se nachází doma,dejte vědět. Přikládám foto.

Brouk doma

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radkapod*
hodnocení

0x

Tak to si počkám kdo a co odpoví, protože takového brouka už jsem doma (záchod a veranda) také několikrát viděla. Že je dost velký, tak 3cm+?

Nedávno mě způsobil šok na záchodě, si jeden v klidu sedí a koutkem oka vidí běžet něco velkého a černého...*sok*

jofa*

S největší pravděpodobností - kvapník plstnatý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]