Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocour zmizel

Od: zuzanastastna odpovědí: 10 změna:

dobrý den zmizel mi kocour jmenem Max byl to můj milaček v sobotu jsem ho ješte viděla a v neděli už tu nebyl jeto už tři dny mám strach že se už nevrátí když to řeknu rodině že zmizel tak mi řeknou že se toulá za kočkama ale máme ještě jedno ho kocoura jménem Čertík byli spolu pořát a ten je doma doufám že se vrátí dekuji za každou pomoc.*plac*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jak by řekl Mikeš: "Sedět doma za pecí je pro kastráty!" *vtip*

hodnocení

0x
Já Vám ho sice nenajdu ale budiž Vám útěchou,že náš kocour prchá na několik dní zcela pravidelně.

hodnocení

0x

Dobrý den. Náš kocour se minulý rok vrátil po 11 dnech. Zatím vyčkejte.

hodnocení

0x

Náš bývalý kocour pravidelně odcházel tak na čtrnáct dnů. Když se doplazil zpátky, dobitej jak Německo, měsíc si lízal rány a pak vyrazil opět.

On se vrátí, neboj.

majsterjoe*

*smich* Chtěl sem napsat úplně to samé. Tak jen můžu potrdit že buď jsme měli stejného kocoura, nebo prostě kocouři takový jsou.

hodnocení

0x

Náš jednou odešel na celý měsíc - byl u sousedů přes barák a vůbec se doma neukazoval. *smich*

zdenakrata
hodnocení

0x

Nám se ztratil kocourek také, stále jsme jej vyhlíželi a volali, až jsme se smířili s tím, že už se nevrátí. Jaké bylo naše překvapení, když se za 3 a půl roku objevil na okně a hrnul se domů, jako když odešel ráno. Pak jsme se dozvěděli, že kočky mohou mít víc rodin, které navštěvují. tak jestli ho měl někdo zavřeného doma, nevím, každopádně je zdravý, dobře živený a stále mazlivý jako býval. Zvykli jsme si na to, že asi nepatří jen nám a jsme rádi, když přijde a vidíme, že je zdravý a spokojený.

hodnocení

0x
Náš Čenda se taky ztrácí na několik dní. Přijde orvanej jak borůvka, nažere se a vydrží třeba dva dny spát.

hodnocení

0x

Našim takhle jednou ze dne na den, tedy přesněji z noci na noc zmizela Jezevčice Anetka. Nikdy jsme jí nenašli. Vám přeji, aby jste ho našli. Bohužel Vám tu nikdo nepomůže.

Nutno podotknout, že kocouři se toulají a klidně se mohou vrátit za několik dní.

trevor*
hodnocení

0x

Dobrý den, nám teda kocour nikdy naštěstí neutekl, musím zaklepat. Asi taky proto že ho máme jen doma, ale když už spadl z balkónu nebo seskočil na auto tak vždy čekal u dveří a ani se nehl. Kocour se určitě vrátí, uvidíte :) Moc vám to přeju, hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]