Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztraceny stenatka v nemecku

Od: popi odpovědí: 8 změna:

ahoj,prosim nevite o nejaky nemecky nadaci na ochranu zvirat ci utulku? na fb jsem videla ze v nemecku pobliz hranic s ceskem toulaj 2 stenatka csv ale nikdo to nijak neresi, jedno mozna bylo dokonce srazene autem pac se zdrzovali u dalnice.. strasne moc bych ji chtela pomoc ale nemam ridicak abych pro ne dojela tak me napadlo kontaktovat nemeckej utulek nebo nejakou tu nadaci.. neda mi to spat.. stenatka jsou u Schonwald oberfranken.. prosim pomocte ...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obávám se, že když jste nezasáhla hned, tak nyní to již nemá význam - ta štěňátka mohou být už kdekoliv. Mohl je už někdo nalézt a třeba kontaktoval útulek nebo si je zatím vzal či je přejelo auto (což konstatuji nerad, ale vyloučit se to nedá). Zdravím!

P.S. A když jste to viděla na FCB Vy, tak snad i nějaký Němec.

doplněno 29.07.16 18:50:

popi - kontaktujte německy radnici a třeba se postarají oni: stadtschoenwald.de/...

doplněno 29.07.16 19:56:

Možná bude pro (asi) hodně mladou tazatelku lepší představa, že štěňátka už usínají v pěkném pelíšku, je o ně dobře postaráno, jsou napapaná a mají se skvěle - a více napoví FCB třeba zítra.

popi
hodnocení

zjistila jsem to dnes.. a zverejneno to bylo vcera.. myslim, ze sance jeste je !

hodnocení

0x
Někdo napise na fb , ze se kajsi ztratili stenava a by chcete tam hned bezet a resit to? To snad ne. Zvire si poradi a ne , ze neee.

repkin*
hodnocení

0x

Víte kolik km, takové zvíře ujde za den? kort v nějakém lese, kde se špatně hledá a nejsou tam rušivé elementy, které by ho plašily. Tím chci říct, že ti psi tam už vůbec nemusejí být. Přeju hodně štěstí.

doplněno 29.07.16 19:56:

A to ani neberu v potaz to, že lidi lžou a dělají si z druhých srandu, na internetu to platí minimálně 2x tolik co v běžném životě.

Pokud to je male stene , tak jiz ani nebude. Priroda a predatori si poradi ...

Trocha osvěty - třeba se někomu bude hodit:V nespisovné češtině se používá výraz "kór" ve významu obzvlášť. Rozhodně ale nepatří do psaného textu. Kord je označení pro bodnou zbraň. Fonetickým přepisem mohl vzniknout patvar kort, který v češtině nemá opodstatnění, proto ho nepoužívejte.Příklad:K boji si připravil velmi ostrý kord.Nespisovné: Nechci mu pomáhat, kór když se chová takto.
repkin*

Děkuji za poučení, budu pamatovat pro příště, každopádně to stačilo zaslat SZ, neboť s otázkou to nemá nic společného.

Ano, udělal jsem chybu, chápu, rozumím a omlouvám se. Ale když už se tu máme dohadovat, tak ať to za to stojí ne?

*pivo* *smich*

Nezlobte se, prosím, určitě jsem to mohla udělat citlivěji, ale poslední dobou těch "kortů" na Poradně bylo tolik, že mi ujela ruka. Všechno dobrý? *pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]