Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je moje kočka nemocná?

Od: zrzecka12 odpovědí: 6 změna:

Moje kočka sasenka kucka ale ne dlouho a z briska ji zacina skrumlat takove zvuky jakoby mela hlad ale pije papa jak splasena. Furt si nekde zaliza a neroste uz asi 2 mesice. Dekuji za rady.

Piste prosim na email.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nevím kam psát na email nebo co, ale ta kočička má pravděpodobně spoustu vnitřích parazitů, okamžitě k veterináři a ten jí dá antiparazitika.

Zrzečko, kdybys nepochopila, co to vnitřní parazité jsou, pak ti musím napsat, že jsou to červi! *bum*A ještě ti musím napsat, že kotě velmi lituji a tebe taky, protože je můžeš klidně dostat i ty. A celá rodina. Tedy ty červy.*cert*

pb®
hodnocení

3x
Má škrkavky. Ty se projevují kašlem, kdy larvy škrkavek migrují, jsou vykašlávány a následně polykány, tak se dostanou do trávicího traktu, kde vyrostou v dospělce. To kotě má zanedbanou veterinární péči. Odčervují se koťata ve věku 3 týdny a následně každé 3 týdny až do věku 3 měsíce, pak co půl roku, pokud chodí ven tak co čtvrt roku.
sica

Kdybys měla problém dostat se k veterináři nebo na něj nemáš, dají se koupit odčervovací léky v lékarně. Já dávám kočce Caniverm občas, jsou ještě jiné značky, v lékarně ti poradí. Kočky na parazity trpí a neboj, nemusíš hned něco chytit, měla jsem už

spoustu koček z ulice a nic jsem od nich nechytla, ale myj si ruce. Hlavně ji kvůli tomu nevyhazuj.

zrzecka12
hodnocení

Já bych ji v životě nevihodila ale děkuji za radu.

sica

Tak to je dobře, že ji máš tak ráda. Kolik ti je let, 12? A napiš jestli se číča uzdraví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]