Nejste přihlášen/a.
Dobrý den moje 3.měíční stafordka má druhý den průjem dneska byl dokonce nazelenalý.. Jinak má klasické chování žádné změny nepozoruji je aktivní,není apatická,nepije hodně tudíž usuzuji,že o dehydrataci zatím nejde.. Má hladovku dnes ji uvařím rýži nevíte čím by to mohlo být způsobeno? Na jiné granule jsme nepřecházeli ..
Máte doma Smektu? Je volně v lékárně. Ta funguje bezvadně. Celý život jsem psům dávala živočišné uhlí cca 2x3 denně, ale je pravdou, že po něm je stolice černá a tedy se špatně odlišuje, jestli je to uhlí nebo natrávená krev. Poklikejte a podívejte se, co Smekta je a jak funguje. Posledně mi ji vet napsal a dávkovalo se to 0,5 sáčku lidské + 0,5 sáčku zvířecí do trošičky vody a injekční stříkačkou, za poslední zuby, zvednout hlavu, držet a stříknout. Na 5 kg psa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.