Ahoj, můj 9 roční jorkšrýr už jen kulhá, levá zadní noha věčně ve vzduchu. Když náhodou něco ochcává na tu nohu tak buď spadne a nebo se udrží. Začal jsem něco pozorovat když byl malý že má nějakou divnou nohu. Navíc chodí jako hyena takového ty skoky 2 nohy zaráz. Jako tak půl na půl jednou má tu nohu u těla a jindy na zemi ale nedává tam váhu to vidím. Já myslím že to má z bitek, furt by se mlátil a jak s sebou škube tak to asi má z toho. Má cenu se hrnout do operace? Bolí ho to? Podle mě spíš ne normálně mu ji masíruji a nic pohoda, klídek jen si lehne a zavírá oči.
Dobrý den, já si myslím, že 9ti letého psa už viděl veterinář vícekrát a byla příležitost se ho zeptat ohledně té nohy, protože to takto má od štěněte. Veterinář by poznal vývojovou vadu nebo úraz či chorobu. Takže, stejně musíte na veterinu (a dle mého názoru to význam má). Zdravím!
P.S. Kdo určil diagnozu, že jde o čéčku?
doplněno 26.07.16 09:27:
alexxx - vidím, že jste plný humoru, tak o žádné operaci asi neuvažujete. Zřejmě chcete pouze číst názory, že i přes diagnozu (a asi i doporučení veterináře) je operace "starého" psa zbytečná investice. Toho pejska je mně líto.
Pokud jste sledovali změnu již od mala, nechápu, proč jste se probrali až teď. Jak píše @ben - veterinář už ho asi viděl, konzultace proběhla? Zmiňujete čéšku, to musel diagnostikovat on. Nebo tipujete? Veterinář vám musí říci, co by se dělo, pokud byste nezasahovali a stejně tak vám musí říci, co se bude dít, jestli operace bude nutná. M. doplněno 26.07.16 09:49: Aha. Prázdniny.
Alexi, až budeš opravdu potřebovat radu, zamysli se nad svým slovníkem a solidně se zeptej. Na vtipy a pitomé kecy si založ vlákno v diskuzi. I když se tváříš jako těžký magor, pohlaď za mně pejska.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.