Nejste přihlášen/a.
Máme je v truhlíku s petrželkou)) truhlík je vystlaný textilií, a tam kde zůstaly mezírky, tak se zabydlely )) už nám tu skáče plno malých žabek ))
Terasa je pravděpodobně ve dne pořádně rozpálená od sluníčka a dozajisté se tam vyhřívají mouchy. Nechodí tam ta žába už třeba odpoledne?
Pokud je ta terasa opravdu ve dne vyhřátá, pravděpodobně hřeje i v noci - možná se tam za teplem sletují nějaké noční můry? Ale máte pravdu, že je to zajímavé.
Může by to být vlhkost z těch zavlažovacích truhlíků, někde asi bude vodní ploška, kde žije něco dobrého, nebo jen ta voda... já jsem jednou vyplašila hnědého skokánka pod sudem, ze kterého po děšti přetékala voda na zem. A taky jsem bobužel zajela sekačnou úžasnou rosničku stromovou, v místě, kde žádné mokro ani vlhko (podle mně není. Je to někdy záhada, ale žabky jsou chytré, něco tam bude...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.