Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to snědla!

Od: lussy* odpovědí: 7 změna:

Dnes něco má borderkolie neco snedla.. Army zacala být nervozní a začaly ji z oči téct takový hnědý hnis! prosím kdyby ste něco víc zjistili nebo věděli o této nemoci .. jestli to nebylo třeba liščí žrádlo tak se mi ozvěte ... Army je ještě malá a má celý život před sebou ! Prosím pomocte... jakákoliv inwformace by se mi šikla :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Mas jit k veterinari a ne na poradnu. At jiz vecer neni pozde...
lussy*
hodnocení

Děkuji.. ale dnes ráno už jsem byla ale ona mi tam řekla že prý ji nic není .. asi proto že tam dělá brigádnici a je jí 15 let:( ale ona nežere a nespí.. každej večer knučí

72mona3*
Kdo dělá brigádnici?! Pokud vidíš, že tvému psovi není dobře, veterinář je jediné řešení. Nenechat se odmítnout nějakou mladou na praxi. Takže znovu k veterináři, klidně jinam. M.
lussy*
hodnocení

Děkuji Mono ...

hodnocení

2x

Pokud jí teče z očí, nezdá se mi, že by něco snědla, to by spíš zvracela nebo měla průjem. Nervozni může být, protože jí ta očička bolí,, pálí apod., především bych je vypláchla borovou vodou , optal septonexem apod., nemáte-li, tak kápnout slabý heřmánkový nebo řepíkový čaj

lussy*
hodnocení

Děkuji moc ... beru na vědomí ...

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Proboha, hlavně nevyplachovat oči borovou vodou pro lidi ! Pes má jinou kyselost oka než člověk a borová voda pro lidi mu může způsobit slepotu ! Když člověk neví čím vypláchnout či oplachovat ránu, nic se nezkazí zchladlou převařenou vodou. Idanova

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]