Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahrabavani jidla

Od: gomy odpovědí: 5 změna:
Nase kote zahrabava jidlo vzdy kdyz ji dame kapsicku nebo pate atd tak jidlo ocucha a zahrabe ale pozdejc kdyz ma nouzi tak to sni ale je divne ze to jen dela u kapsicek whiskas a felix jinak ostatni nezahrabe nechapu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nesnažte se to pochopit - je to normální vlastnost daná zvěři snad až geneticky. Můj pejsek zahrabával zásadně kůže, které dostal od sousedky. Když si je vyhrabal, tak jsem musel jít pryč, protože jsem nechtěl vidět, co to "čuně" baští. . Zdravím!

doplněno 23.07.16 23:22:

Lidé také "zahrabávají" - zavařují, konzervují nebo pěchují do mrazáků .

72mona3*
hodnocení

2x
Jednoduché. Není to jeho nejoblíbenější, aby si to vzalo hned. Ale je to dost dobré, až bude mít doopravdy hlad (chuť). :)

pb®
hodnocení

1x
Hm, u Whiskas a Felix, což prostě jsou sračky. To se jinak nedá nazvat, takže se nedivte, že tohle dělá. Snaží se to jen uklidit. Sní to až ve chvíli, kdy nic jiného není. Radím nevyhazujte peníze za kapsičky, co obsahují 4% masa. Krmte kotě kvakitními granulemi a pro spestření mu kupte maso.

hodnocení

1x

Jak u někdo psal, kočky nejsou jako psi, zahrabávají jídlo, pokud se jim zdá nechutné a nejedlé - chce to změnit stravu a třeba připaltit si za kvalitní granule. Mně se jednou stalo, že jsme byli někde na obědě, dala jsem si smažená játra a bylo toho moc, tak jsem si myslela, že udělám radost kočce a vzala jsem to domů do ubrousku. No a ta k tomu jen čichla a okamžitě to packou začala zahrabávat.

hodnocení

0x

Náš pes si zahrabává jen když je nažraný, tak si to schová na potom. Naopak je to něco k snědku, na čem mu záleží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]