Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupání se psem blízko Prahy

Od: aja1946® odpovědí: 10 změna:

Hledám tip, kde bych se mohla vykoupat především já a mít tam sebou pejska, on se koupat nebude. Podmínkou je, abych se tam dostala autobusem nebo vlakem a od nich to nebylo moc daleko, děkuji za tipy.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vlakem na Berounku nebo Sazavu.

pohanka*
hodnocení

0x

Počernický rybník. My říkáme tedy Běchovický..., ale to je jedno.

Autobusem 263, 296 na zastávku Ke Hrázi, nebo Škola Dolní Počernice.

hodnocení

Tak za tohle děkuji a koupají se tam i lidi? A jak je to asi s čistotou vody.

pohanka*

Abych řekla pravdu, tak jak jezdím vlakem směr Klánovice, tak tam ty lidi se mihnou se za okénkem, já osobně tam nechodím, mám zahradu a dětský bazének. Jsou tam ale hezké loučky, jestli se ozve někdo jiný s osobní zkušeností.

Rybník je velký, někde roste rákosí, tak snad ta samočistící schopnost je dobrá.

Ajo, koukněte na www.koupani.cz je tam recenze z roku 2015, voda kvete, letos žádný příspěvek, jinak je tam koupání v plavkách a někde dál bez plavek *smich*.

Možná najdete na ,,koupání.cz jiný ve Vašem dosahu.

tomas11*
hodnocení

0x

Vltava to jistí .

hodnocení

Máte tip kde, kam se smí naprosto volně, byla jsem v Komořanech, tam je opravdu pěkná louka a vstup do vody, ale šíleně studené. Kdysi jsme jezdili někam vlakem ke Skochovicům, už nevím, byla tam nádherná volná velká louka, ale je tam teď sportovní centrum, kemp a j. Děkuji.

tomas11*

Už jsem se odstěhoval , kam je dnes přístup přesně nevím , a teplota je jistě nižší než v rybníce , ale osvěží.Ale celý život jsem se koupal jak nad Prahou , tak v Libni nebo v Suchdole (tak jak jsem cestoval za rybama).;)Přeji dobré klidné osvěžení.

haninka*
hodnocení

0x

Velmi pěkná je pláž (Městská pláž) v Černošicích - Mokropsech před mostem za zastávkou směrem z Prahy. Vystoupíte na zastávce Černošice - Mokropsy, najděte si na mapách. Je to od vlaku cca 15 min. Bývá tam ale docela natřískáno. Nebo můžete přejít most a tam tolik lidí není. Bydlím v Komořanech kousek od louky a u nás do Vltavy bych taky nevlezla. Vlak do Černošic jezdí ze Smíchova nebo z Radotína max. každou 1/2 hodinu. Prostě Berounka nebo Sázava. Také vlakem pláž v Pikovicích (zastávka Petrov u Prahy), od vlaku 2 min.. Vlak jezdí z Braníka, Modřan, Komořan. Ale tam zase bývá dost vodáků.

hodnocení

díkya o té Sázavě v Pikovicích něco víte, je tam hodně kamenů?

hani*
Moc ne. Je to ale na takove splouchani. Nebyla jsem na chate tak ani nevim kolik je v sazave vody. Loni bylo u tynce nad sazavou 32 cm :( Jinak uz me nic nenapada. Ale je to pekny vylet, je tam hezky, zmrzka v cukrarne, stankys pivem a burtem a restaurace. Pisu z mobilu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]