Nejste přihlášen/a.
Hledám tip, kde bych se mohla vykoupat především já a mít tam sebou pejska, on se koupat nebude. Podmínkou je, abych se tam dostala autobusem nebo vlakem a od nich to nebylo moc daleko, děkuji za tipy.
Počernický rybník. My říkáme tedy Běchovický..., ale to je jedno.
Autobusem 263, 296 na zastávku Ke Hrázi, nebo Škola Dolní Počernice.
Abych řekla pravdu, tak jak jezdím vlakem směr Klánovice, tak tam ty lidi se mihnou se za okénkem, já osobně tam nechodím, mám zahradu a dětský bazének. Jsou tam ale hezké loučky, jestli se ozve někdo jiný s osobní zkušeností.
Rybník je velký, někde roste rákosí, tak snad ta samočistící schopnost je dobrá.
Ajo, koukněte na www.koupani.cz je tam recenze z roku 2015, voda kvete, letos žádný příspěvek, jinak je tam koupání v plavkách a někde dál bez plavek .
Možná najdete na ,,koupání.cz jiný ve Vašem dosahu.
Máte tip kde, kam se smí naprosto volně, byla jsem v Komořanech, tam je opravdu pěkná louka a vstup do vody, ale šíleně studené. Kdysi jsme jezdili někam vlakem ke Skochovicům, už nevím, byla tam nádherná volná velká louka, ale je tam teď sportovní centrum, kemp a j. Děkuji.
Velmi pěkná je pláž (Městská pláž) v Černošicích - Mokropsech před mostem za zastávkou směrem z Prahy. Vystoupíte na zastávce Černošice - Mokropsy, najděte si na mapách. Je to od vlaku cca 15 min. Bývá tam ale docela natřískáno. Nebo můžete přejít most a tam tolik lidí není. Bydlím v Komořanech kousek od louky a u nás do Vltavy bych taky nevlezla. Vlak do Černošic jezdí ze Smíchova nebo z Radotína max. každou 1/2 hodinu. Prostě Berounka nebo Sázava. Také vlakem pláž v Pikovicích (zastávka Petrov u Prahy), od vlaku 2 min.. Vlak jezdí z Braníka, Modřan, Komořan. Ale tam zase bývá dost vodáků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.