Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li někdo nemá podobnou zkušenost.
Můj kocour nená rád mého přítele. Prská na něj, utíká před ním, schovává se. Jak je s ním sám doma dělá naschály ( čůrá po bytě ). Když jsme doma spoleně nebo je sám či jen se mnou, nic takového nedělá. Je mírumilovný ke všem sousedům, kolegům v práci i rodině. Netuším proč tak nemá rád právě mého přítele. Co můžu udělat aby spolčně vycházeli? Moc děkuji za případné podněty. Vyzkouším vše. Tereza
Nějaká změna v prostředí kočky – např. nový člen rodiny, spolubydlící.
Jak je o kočkách známo, jsou velmi teritoriálními individualitami a to jak samičky tak samci, ačkoliv samičky často brání jen své nejbližší teritorium. Nejčastěji svou agresi vybíjejí na jiných kočkách, někdy však může být přesměrována na lidi. Někdy mohou útočit pouze na určité lidi.
Sosed měl to stejné našel si přítelkyni.Časem chování kočky odeznělo a pak bylo zase chování kočky v normalu.Kočku nemám,ale tady Rádci
budou o tom vědět více.
Ano asi tak co napsala zde Minda-(Rádce).
Dělá to proto, protože žárlí. Je to macho plný hormonů. Znala jsem hooodně velkého králíčka, jménem Koblížek, který byl mnoho let v pohodě, byl čistotný. Chodil čurat do wecka v kleci. Hopsal po bytě i ven, bez vodítka ho slečna vodila. Prohnal i naše psy, když si dovolovali. Když se k dívce přistěhoval přítel, chodil čurat na jeho věci. Fakt, nekecám!
Já bych vyměnila přítele, protože zvíře vycítí, že něco není v pořádku.
Nebo ten Váš kocourek na přítele jednoduše žárlí.
Dva chlapi a jedna kočka.
Pokud jste sama s kocourem, jak se mu věnujete, kde spí? A když přijede přítel, má kocourek nějaké omezení? Nezavíráte před ním dveře do ložnice?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.