Nejste přihlášen/a.
Dobry den potrebuji poradit mame asi rocniho kocoura ted chceme na 14 dni odjet na dovolenou a s tim ze svagrova by ´k nam domu dochazela dat mu nazrat a vodu a vycistit zachod.. Jde mi o to zda to 14 dni zvaldne doma sam ... dekuji
Asi určitě přežije. Ale jakého magora potom najdete, to nikdo nezaručí. Já sama dávám psa Dorku na týden ke kamarádce a stěhuju se k dceři, k jejim 4 kocourům. Dorotka mou kamarádku zná, bydlela u ní, když já jsem se trajdala po špitálech a už jednou, na týden jsme to takhle udělali. Docela se těším, je to pro mě jako dovolená. Naprosto jiný svět!
Bez problému. Jezdíme tak už několik let a všechno v pohodě. Sousedka dochází jednou za dva dny dát kočce konzervu, granule a vodu plus vyčistí záchůdek. Kočce to jen prospělo, trošku zhubla - což doporučoval vet. a byla šťastná že nás vidí když jsme se vrátili. Byla v pořádku a nijak ji to nepoznamenalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.