Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odjezd na dovolenou

Od: katka0148 odpovědí: 7 změna:

Dobry den potrebuji poradit mame asi rocniho kocoura ted chceme na 14 dni odjet na dovolenou a s tim ze svagrova by ´k nam domu dochazela dat mu nazrat a vodu a vycistit zachod.. Jde mi o to zda to 14 dni zvaldne doma sam ... dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x
Zvládne. Ale jak to tam bude nakonec vypadat...*nevi*
doplněno 14.07.16 19:33: U kočky je opravdu lepší (většinou), když zůstane ve známém prostředí a někdo za ní dochází. Pes potřebuje společnost, tak zvládne i cizí prostředí.

hodnocení

0x

Asi určitě přežije. Ale jakého magora potom najdete, to nikdo nezaručí. ;) Já sama dávám psa Dorku na týden ke kamarádce a stěhuju se k dceři, k jejim 4 kocourům. Dorotka mou kamarádku zná, bydlela u ní, když já jsem se trajdala po špitálech a už jednou, na týden jsme to takhle udělali. Docela se těším, je to pro mě jako dovolená. Naprosto jiný svět! :)

kocour to doma v pohodě přežije, stačí když mu někdo dá najíst... se psem je to horší, tomu hlavně chybí jeho člověk, kočičákovi max. jeho pohodlí - ne že bych neměla ráda kočky, sama mám tři, ale tak to zkrátka je... :)

anirak*
hodnocení

0x

Bez problému. Jezdíme tak už několik let a všechno v pohodě. Sousedka dochází jednou za dva dny dát kočce konzervu, granule a vodu plus vyčistí záchůdek. Kočce to jen prospělo, trošku zhubla - což doporučoval vet. a byla šťastná že nás vidí když jsme se vrátili. Byla v pořádku a nijak ji to nepoznamenalo.

pb®
hodnocení

0x
Nechávám svoje dvě kočky doma a jednou dvakrát denně za nimi přije sousedka, bydlí v domě jen přes ulici. Vracím se a nacházím kočky jako vždy, někde spokojeně chrápou a ani nemají potřebu se zvednout a jít se podívat, že se jim panička vrátila.

hodnocení

0x

Jojo, to jsou potvory kočky! Když maj žrádlo, pití, tak po člověku ani nevzdechnou! Obzvláště ty starší - všechno prochrápou.

inacz
hodnocení

0x

Ahoj katy, několikaletá zkušenost od více chovatelů: pokud je kočička ve vlastním prostředí, samotu celkem zvládne. Po návratu bývá trochu přítulnější nebo "naštvaná" , to podle povahy :) Ta naše naštěstí je první varianta a první dvy, tři dny po návratu se pořád snaží být s námi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]