Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, příští týden odjíždím v pátek na školení. Problém je v tom, že se vracím v neděli navečer a mám dvě morčátka. Nemá se mi o ně kdo postarat a protože jsem byla delší dobu bez zaměstnání, mám omezený rozpočet a na nějaký zvířecí hotel nemám finance. Dělám si starost, jak morčátka zaopatřit. Vodu jim dám do napáječky, to je v pohodě, ale co jídlo? Když jim dám do misky hodně zeleniny jako zásobu, tak to ti dva medvídci hned všechno sní a bude jim tak akorát špatně. Kdybych je dobře nakrmila před odjezdem a dala jim hodně sena, vydrží to od pátku dopoledne do nedělního podvečera jen o seně a vodě, případně granulích? Už teď jsem z toho nervózní.
Děkuji Vám moc! To víte, člověk si o ně dělá pořád starosti a tohle je poprvé, co by zůstali sami. Takže mě uklidnilo, co říkáte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.