Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zaopatřit morčata na 2 dny

Od: kacka111 odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, příští týden odjíždím v pátek na školení. Problém je v tom, že se vracím v neděli navečer a mám dvě morčátka. Nemá se mi o ně kdo postarat a protože jsem byla delší dobu bez zaměstnání, mám omezený rozpočet a na nějaký zvířecí hotel nemám finance. Dělám si starost, jak morčátka zaopatřit. Vodu jim dám do napáječky, to je v pohodě, ale co jídlo? Když jim dám do misky hodně zeleniny jako zásobu, tak to ti dva medvídci hned všechno sní a bude jim tak akorát špatně. Kdybych je dobře nakrmila před odjezdem a dala jim hodně sena, vydrží to od pátku dopoledne do nedělního podvečera jen o seně a vodě, případně granulích? Už teď jsem z toho nervózní.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x
Přesně jak píšete: pokud budou mít dostatek sena, je to v pohodě. Ještě bych jim dala na okus takové ty tyčky na zavěšení ze slepených zrníček. Pokud byste byla hodně nervózní, mohl by se vám za nimi někdo stavit (příbuzní, kamarádka...) M.
kacka111
hodnocení

Děkuji Vám moc! :) To víte, člověk si o ně dělá pořád starosti a tohle je poprvé, co by zůstali sami. Takže mě uklidnilo, co říkáte! :)

jvzf

Budou v pohodě, i kdyby 1 den neměla jídlo, tak na to neumřou! Hlavně aby měla dost vody.

kacka111
hodnocení

Vody jim dám plnou napáječku, takže ji mít budou a děkuji Vám moc! :) Opravdu jsem klidnější, když mi zkušení chovatelé řeknou, že to bude O.K., jsem schopná být na školení jako na trní...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]