Dobry den,asi to tu nepatří,ale nevím kam se obrátit.Koupili jsme si stenatko jorksira,ale po nějaké době jsme ho museli dat pryč.prodali jsme ho a pani mi dneska vola ze se ukázalo ze ten nas pejsek není jorksir ale vorech.ma 5mesicu a už váží 5kg i veterinar ji řekl ze to york není.volali jsme pani od které jsme ho mneli a chce od nas potvrzeni ze je to ten její pejsek a potvrzeni ze to není york a pak s nama bude vše řešit.ale ta pani co ho koupila od nás chce pokud si ho koupíme zpatky po nás zaplatit i náklady na něj.cestu jak k nám jeli,pipettu.naklad na ockovani atd...prodali jsme ho za 4 500kc za tolik jsme ho koupili a chce po nás pres 6 000kc.Nevim si rady.Dekuji za odpoved
Koupě jakéhokoliv psa nebo kočky bez průkazu původu a tetování, navíc, bez smlouvy, to je hodně velké riziko. Hloupost jste udělali velikou. Ti lidé, kteří pejska koupili od vás, z druhé ruky, ještě větší. Je s podivem, že k němu nepřilnuli, že se ho klidně chtějí vzdát. To mi příjde podivné, nepochopitelné. Ale radu dát neumím. Je to velké poučení! Moje Dorka je bez papírů, má 5 kg a když rostla, bála jsem se, že z ní bude salašník. Ale zase, je zdravá. Vůbec mi neva, že je "pěkně rostlá".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.