Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznej štěně

Od: ptakule odpovědí: 5 změna:
Poznej štěně
Poznej štěně
Poznej štěně #2
Poznej štěně #3
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 26. 06. 2016 23:39:30
Otázka zní:
Dobrý den ,pozná někdo jestli to jsou čistokrevný štěňátka Yorkshire? Děkuji za odpověď V.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No tak už na fotu je vidět, že všechna štěňata nejsou stejná. Takže asi to čistokrevné nebude.

72mona3*
hodnocení

0x
Na prvním obrázku poznám štěňátek pět :)
Chtěla jsem tipnout vlčáčky *hi*

hodnocení

0x

U takto malých štěňátek těžko,neviděli jste snad jejich rodiče nebo aspoň matku? Černého yorkšírka jsem tedy ještě nikdy neviděla a že jich po městě běhá! za pár týdnů to bude jistě jasnější.

Růže, tahle štěňátka kolem DNA jorka ani nešla. Ikdyž jorkové se rodí černí, s nějakou jinou barvou na obličejíčku, hrudi, nožkách a zadečku. Dorka, jako štěně, byla úplně černá. A teď je stříbrná s blonďatou hlavičkou. ;) Kníráček pepř a sůl, také byl, jako štěně, úplně černý.

doplněno 27.06.16 16:59:

Ptakule, paráda! Pohlaďte je, všechny, za mně. *hej*

ptakule
hodnocení

Rodiče s potomkem . Fenka se dostala ze zahrady !
Poznej štěně #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]