Nejste přihlášen/a.
Můj pes zvrací žlutou pěnu, poradte mi prosím proč.
Jak často zvrací? Jestli je to něco vyjímečného a nezvrací dlouho, tak psi občas zvrací. Ale pokud zvrací stále a nepřestává to, tak se zkuste poradit s veterinářem. Jednou mi takto pes zvracel a nebylo po tom, že by třeba snědl trávu a tak, zvracení nepřestávalo a měl nakonec psí "chřipku". Byla nutná antibiotika
Dobrý den, může to být mrtvice. Podívejte se mu do očí a jestli mu těkají panenky v očích, tak ji má. Potom to chce rychle na veterinu a dostane antibiotika a lék na ředění krve. Zdravím!
Zatím žádná spolupráce, žádné doplnění, žádná reakce. Normální je žlutá, řídká pěna + žaludeční šťava. Pokud je v tom i tráva, tak je to také normální,. Normální není, když je toho hustá hromada, pes se motá a "ujíždějí" mu oči - to je mrtvička.
Pokud to není často,, ale jen občas, tak se nic neděje, můj pes takovou žlutou pěnu zvrací tak jednou měsíčně, většinou když sní něco, co by neměl -koláček, mastný sýr apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.