Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poslání videa do TV Mnau

Od: jirisoukop odpovědí: 5 změna:

Poraďte, jak poslat video do TV Mnau. Mám natočeno video s kocourem, které má 94854 kB. Děkuji Soukop

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

beetle*
hodnocení

1x

Tuším že občas se na obrazovce objeví i odkaz na Facebook, tak bych to zkusil se tam pozeptat. Já FB nemám a mít nebudu, tak nemohu vyzkoušet.

doplněno 24.06.16 14:06:

Včera jsem se zase po dlouhé době díval a je tam email pro zasílání. Tuším že to je video@mnau.tv (možná videa@mnau.tv), uvidíte jestli se email nevrátí jako nedoručitelný. Kočkám zdar! ;)

doplněno 24.06.16 14:08:

Teď jsem si všiml, že Vaše video má 94MB, to standardním emailem neprojde. Tak buďto nějaké úložiště, nebo nahrát na Youtube a poslat jim link.

annie*
hodnocení

1x

Zdravím, já tam video nedávno posílala a za pár dnů se na Mňau TV objeví. Musíte jim napsat zprávu na jejich FB stránku. Mimochodem, pokud byste se nudili, tak určitě shlédněte naše nové video (které bude i ve vysílání Mňau TV). :)

vercu

dobrý den, má se tedy poslat video na FB stránky TV Mńau? pak si ho oni použijí do vysílání? taky mě pořád syn otravuje ať tam něco pošleme s pejskem, já párkrát zkusila Primu divácké zprávy a tam se nám video zobrazilo, jen trochu zkrácené než bylo. na Mňau se to i opakuje, což je od nich hezké :) děkuji za odpověď

hodnocení

0x

Pokud vím, tak tato stanice nedávno přestala vysílat.

radiotv.cz/...

vercu
Aja1946 prosim vas ja vim co mam doma v televizi, asi bych se jinak neptala...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]