Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dávkování pasty

Od: trevor* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, veterinář nám už kdysi dal pastu pro kocoura na močové kameny jménem Vétoquinol care uro-pet. No a jelikož je to už nějaká doba, tak si nepamatuji kolik mu toho mám dávat. Vím že říkal jednou denně X cm na prst, ale nevím jestli to byl 1,2 nebo 3 cm.. Není tu někdo kdo podává stejnou pastu? Jestli ano, kolik cm dáváte své kočce? :) Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si myslím, že se mýlíte. Ta pasta není na ledviny, ale na trichobezoáry. Pohledejte na netu nebo volejte vetovi.

zvireci-potreby.cz/...

doplněno 20.06.16 07:06:

Není už prošlá doba spotřeby? Bacha, ať více neublížíte, než prospějete!

doplněno 20.06.16 16:04:

Protože píšete, že vet vám kdysi dal. . . Co je to kdysi?

trevor*
hodnocení

Nene, je na tom napsané: Snižování tvorby močových kamenů :)

doplněno 20.06.16 14:12:

2017/10.. Ještě času :) Proč by měla být prošlá?

72mona3*
hodnocení

0x
Přípravek jsem si našla na internetu i dávkování (ale jedná se o gel, tak nevím, jestli máte to samé), ale zároveň je tam psáno, že toto dávkování je třeba konzultovat s lékařem. Tak vás to nemine.
Omezení tvorby struvitových kamenů:
Kočka: ½ - 1 čajová lžička (2,5 - 5 ml, 3 - 6 g) 2x denně.
Pes: ½ - 3 čajové lžičky (závisí na živé hmotnosti) 2x denně.
Udržovácí dávka:
Kočka: ½ - 1 čajová lžička (2,5 - 5 ml, 3 - 6 g) 2x nebo 3x za týden.
Pes: ½ - 3 čajové lžičky (závisí na živé hmotnosti) 2x nebo 3x za týden.
Podávání: Doba používání: do 6 měsíců.
PŘED POUŽITÍM JE TŘEBA VYŽÁDAT SI STANOVISKO VETERINÁRNÍHO LÉKAŘE.
Pasta by se neměla používat na lačno. Pastu podávat přímo perorálně, s krmivem nebo v pitné vodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]