Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nalákat kočku

Od: lulu* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chci se zeptat k nam chodec kočky nebo kotatka dávám jim kapsicky ale jedí to jenom v noci jak mám nalákat kočku ve dne

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jsou kočky, které prostě jen tak nenalákáš a jiné, které se budou lísat s kýmkoliv a kdykoliv. Je to zkrátka individuální povaha. Může se stát, že budeš jen krmit, ale nikdy se s můrou nepomazlíš :)

rv*
hodnocení

2x

Třeba to nejsou koťátka, ale potkani. Ti chodí rádi v noci.

lulu*
hodnocení

Ne jsou to kočky viděla jsem je

hodnocení

0x

Proč ji chceš nalákat? Chceš si ji vzít domů? Nebo chceš, až se to bude hodit tobě, přijít a pohladit ji. ;) Neblázni! Nemotej se jí do života! Nakrm a popřej dobré chuti.

janag
hodnocení

0x
Máte asi kočičky velmi plaché, polodivoké. Na serverech o kastracích asi bude něco o nich. Mě se dařilo jim nechávat i na den jídlo a oni teť na zimu budou víc hladové a budou chodit i ve dne. Když budete občas čekat opodál i na ně přívětivě mluvit, zvyknou si na Vás a můžete jim i dávat blíže žrádlo. Přidávám jim do kapsy a masovky povařený ječný šrot, je to levnější i mají pěknou srst. Časem by bylo fajn hlavně kočky skusit nějak lákat i do třeba garáže a do přepravky, aby se mohli vykastrovat. Je to lepší pro všechny i pro okolní ptactvo. Hodně zdaru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]