Nejste přihlášen/a.
Ráno jsem našla mrtvolku odrostlého holouběte, podivně ožranou od nějakého zvířete, či ptáka. Dookola nebylo žádné peří nebo krev. Přemýšlím, kdo to udělal. Uvědomila jsem si, že ležela pod stromem, v místech kde mají holubi hnízdo. Máme tady kočky, možná, že se najde i nějaký malý dravec. Máme poštolky, možná sovu. Ale ani jeden z nich by nelovil v hustých větvích. Kavky, ty nejsou až tak na maso. A pak jsou tady straky, potvory jedny! Jednou jsem viděla, jak straka plenila špaččí hnízdo a žrala holátka. Myslíte, že toto by dokázala straka? Nebo kdo to byl?
Nemůžu vložit fotku. Ani s textem, ani jako doplnit, ani jako odpověď. Vydržte, až to půjde dám obrázek.
Také jsem chvilku o kuně přemýšlela. Ale to všechno je v Ostravě, na malém sídlišti, mezi činžákama je na kousku narváno asi 8 vzrostlých habrů. A kdyby to bylo nějaké zvíře, už bych o něm věděla. Jsem dobrý pozorovatel, na procházkách se pejskem, při pomalé chůzi.
Až půjde ta fotka, tak to bude jasnější. Je užraný krk s hlavou a vyžrané vnitřnosti. Proč ta fotka stále nejde?! Ne a ne a ne!
Na kočku ani kunu bych nesázela. Kuny ke mně na půdu chodily, když jsem ještě bydlela na okraji Prahy. Občas se tam (ke své smůle) dostal i holub..a to dosplý. Nikdy z něj moc nezbylo - jen to peří po celé půdě.
Teď mám doma dva kocoury. Nedávno jsem rano myslela, že mě raní mrtvice. Bylo vedro a j nechala přes noc otevřené okno. Moje zlatíčka vyrazila na lov a já našla v pokoji zbytky jejich hodů. Zvytek jedné letky, nožky, kus hlavy se zobákem a pak peří, peří a peří. Byl to dospělý holub - podle té letky a zobáku. Uklízela jsem to hodinu a v okně je už konečně síť.
Takže to bylo jistě něco menšího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.